Ohita navigointi

Assembly '01 - Disco

Voi poppi monsteri soikoon. Lautaset pyörivät niin että hohkaavat hehkuvina ja kaapit paukkuvat maan jytistessä allaan taistelutantereen tavoin. Ei tämä ei ole sotaa vaan ehta friikki disko.

Valot välkkyvät keltaista, punaista, sinistä ja viheriää. Hikinen gängi jytää minkä kerkiää. Jalat vipajavat ja kädet viuhuvat. Tulee mieleen kung fu-leffojen muuvit vain upotettuna muzan tahtiin. Tätä on siis ehta partyluola konejuhlissa.

Väkeä lappaa sisään ja ulos. Osa tanssii villisti hytkyen ja keinuen. Kieli
kekellä suuta tai poskella roikkuen. Kuinka vaan, kaikki naatiskelevat olostaan. Soundi laskee välillä miltei melankoliseksi ja antaa hetken hengähdystuokion väsyneimmille. Tanssijoiden endorfiini virtaa kilpaa hien kera.

Jytäjumppaa

Innokkaimat janoavat lisää pauketta ja sitä tulee. Uupumuksesta ei taida olla tietoakaan kun jalka hakkaa lattiaa. Rentoutumisena loistava tapa puuduttavan päätteellä istuskelun jälkeen. Toisille tosin näyttää juuri tämä juhlinta olevan pääasia. Taitavat olla aika pilehileitä, epelit.

Tanssijalat vipajavat ja tiskijukka pistelee parastaan, taitaa poika olla
tiukilla vaativien asiakkaiden pailaillessa. Possena jorzuilijat ovat tiukkiksia, toisia ei tarkkailla vaan kaikki panostavat vain itseensä. Mikä hetki tutkiskellakkaan ihteään. Deknou pauhaa häivyttäen turhat ajatukset ja savu sumentaa maiseman. Ei ole muita kuin minä.Assembly Free Your Mind Crew - Janis Räikkä 04.08.01
fym@hattu.net

Katso myös
» Assemblyn kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Assembly -01

» Index - Etusivu

Jutut:
» Kuule, koe, näe!
» Disco
» Päiväkirja 1
» Päiväkirja 2
» Rupattelua
» Taivas
» Tunnelmia
» YO Joija YO!
» Ennakko

Kuvat:
1 2 3 4 5 6 7