Ohita navigointi

Äimä numero 3Suomalaisen graffitilehti Äimän kolmas numero ilmestyy syksyllä 2001. Lehti tulee ilmestymään siihen mennessä perustetun firman kautta.

Tarkoitus ei ole kuitenkaan myydä itseä ja rahastaa graffitilla, vaan lähinnä pyrin siihen, että lehti maksaisi itsensä. Firman kautta julkaisu helpottaa mainostilan myyntiä, joka puolestaan tuo lisää rahaa painokustannuksiin. Tavoitteena olisi nostaa levikki 2000 kappaleeseen. Isohko painos toisi kappalehintaa alaspäin. Samalla se lisäisi mainostajien mielenkiintoa sillä useampi ihminen näkisi mainoksen. Ja mikä parasta yhä useampi ihminen ympäri maailmaa näkisi suomalaista graffitia, sillä suurin osa lehdistä suuntaa ulkomaanmyyntiin. Tätä kautta todennäköisesti pystyn myös myymään ulkomaisia lehtiä kohtuuhintaan.

Kolmosnumeron suunniteltu sivukoko on 25cm x 35cm ja suunnitelmissa on mahdollisesti myös julkaista kokosivun kuvia. Painolaatua on tarkoitus nostaa kakkosnumerosta yksinkertaisesti etsimällä laadukkaampi paino, josta saa myös asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Myös mahdollinen uusi skanneri varmasti auttaa asiaa. Toivottavasti myös omat taidot ovat matkan varrella karttuneet ja osaltaan vaikuttavat positiivisesti lopputulokseen.

Valokuvat (myös diakuvat ja negat) ovat enemmän kuin tervetulleita. Myös mahdolliset artikkelit, ideat yms. tervetulleita. Tai kenties haluat itsestäsi, jengistäsi tai vaikka kotikaupungistasi tarinaa. Ehdota!
Julkaisen osoitteen, nettisivut ja lisää infoa mm. kuvien lähettämisestä
yms. myöhemmin, kunhan asiat saadaan siihen pisteeseen. Siihen saakka yhteyttä voi ottaa osoitteessa:

aima_mag@hotmail.comÄimä lehden toimitus 27.03.01
aima_mag@hotmail.com

Katso myös
» Hyvät levyt
» Supafly