Ohita navigointi

Nuori Kulttuuri / DigiTaika 07 - Bändit


Videovalvontaa


Videovalvontaa on elektronista musiikkia soittava kaksikko joka kaataa raja-aitoja sitä mukaan kun niitä tulee vastaan. Vv soittaa videopeleistä tutulla soundimaailmalla musiikkia laidasta laitaan, lainaten vaikutteita mm. chiptune-artisteilta, Weezeriltä, Curelta, Nine Inch Nailsilta, B-luokan leffa- ja videopelisoundtrackeilta. Uusimmalla levyllään "..Needs Brains" (SWG-Records, 2007) Videovalvontaa yhdistelee näitä elementtejä toisiinsa luoden kahdeksan teemakappaletta kuvitteellisille kauhuelokuville.

Keikalla Videovalvontaa on aina yhtä arvaamaton ja viihdyttävä äänivalli, oli kyseessä sitten olohuone, klubi tai ulkoilmakeikka. Keikkoja Vv on tähän mennessä soittanut n.25 ja lokakuun lopulla Vv lähtee Fallout Gameboys-minikiertueelle joka vierailee ainakin muutamaan otteeseen Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä. Luomisen ja esiintymisen into on tärkein voimavara tälle yhtyeelle joka on kerännyt faneja ja vihamiehiä tasaisen varmasti vuodesta 2003 asti.

Videovalvontaa:
Ville Konttinen – Game boyt
Heikki Sillanpää - Koskettimet

uusin levy ..Needs Brains ladattavissa osoitteessa http://www.swaeg.org/swgr.html (SWG006)


Death Star Subcontractors Inc.


Kaikki me olemme vain duunareita kuolemantähdellä. Death Star Subcontractors Inc. tarjoilee soundtrackkiä planeettojen tuhoamiskoneen hisseissä, ostoskeskuksissa, autoradioissa, walkmaneissa ja juhlatilaisuuksien etko- ja jatkobileissä. Yksinäinen soundboy Keravalta ratsastaa maailmanlopun aallonharjalla.

Death Star Subcontractors Inc. on yhden miehen proseduraalisen interaktiivisen musiikkiohjelmoinnin projekti, jossa tietokone pyritään muuttamaan soitettavaksi instrumentiksi visuaalista dsp-ohjelmointia ja midi-ohjausta hyödyntäen. Kaiuttimiin syötettävä äänimaailma vaihtelee koko skaalalla noisesta moniäänisiin sinfoniamaisiin triaditekstuureihin, ja on koko ajan riippuvainen tosimaailman ohjauksesta. Musiikin suunnan määrää "rajoitettu inspiraatio" jossa rajat on haettu tarkoituksella, jotta ohjelmoidut rakenteet eivät aivan liiaksi villiintyisi ...Free Your Mind toimitus 21.10.07
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Videovalvontaa
» Videovalvontaa @ MySpace

Nuorikulttuuri - DigiTaika2007

» Digitaika 2007 etusivu

Työt

» Videot
» Audiot
» Digikuvat

Jutut

» Päätösgaala päätti tapahtuman näyttävästi
» Anna palautetta Digitaiasta
» DigiTaika -tapahtuma käynnistyi kansainvälisesti
» Digitaika jakaa kannustuspalkintoja
» Graffiti Research Lab

Radio-ohjelma

» DigiTaika Showtime

Tapahtumainfo

» Aikataulut
» Paneelikeskustelu
» Sarjat ja teokset
» Lasipalatsi
» Kirjasto10
» Lasipalatsin bändit
» Lajit
» Ilmoittautuminen
» Audiosamplet
» Säännöt
» Arviointi
» Työpajat
» Yhteistyössä

Lehdistölle / Press

» Press