Rekisteröityminen

Rekisteröity

Free Your Mindin chattiin rekisteröityminen kannattaa. Etuja enemmän kuin kauppojen etukorteilla

Rekisteröityä voit Chathuoneen etusivulta. Jokainen voi rekisteröidä yhden nimimerkin. Rekisteröityminen saatetaan tarkistaa sähköpostilla. Hyvän maun vastaiset nimimerkit saatetaan poistaa ilman ennakkovaroitusta. Nimimerkkisi/ aliaksesi on vain sinun käytössäsi, kun olet saanut rekisteröitymisen hyväksytyksi. Voit myös menettää oikeuden nimimerkkiin, jos häiriköit jatkuvasti chatissa.

Nimi
Valikkoon tulee oikea nimesi, joka jää vain ylläpidolle.

Alias
Valikkoon laita nimimerkki jolla tahdot esiintyä chatissa sisässä.

Käyttäjätunnus
Valikkoon tulee käyttäjätunnus jolla pääset chattiin sisään. Automaattisesti rekisteröityminen ehdottaa aliastasi.

Email
Valikkoon tulee sähköpostisi johon lähetetään tiedotteita ja mahdollisesti unohtuneet salasanat. Jos olet antanut virheellisen sähköpostin, niin siinä tapauksessa voimme poistaa rekisteröityneen nimimerkin ilman ennakkovaroitusta.

Salasana
Hyvä salasana ei ole helposti arvattavissa ja sisältää numeroita sekä isoja että pieniä kirjaimia.

Salasanan varmistus
Kirjoitusvirheen tarkastamista varten. Jos olet unohtanut salasanasi, niin voit kääntyä ylläpidon puoleen. Ylläpidon saa kiinni osoitteesta simo@hattu.net