Joskus Simollakin on ongelmia.

Nainen sormi suussa

Milloin tietokoneet sekoaa, verkot ei ole vedessä ja näppihäröt iskee. Ohessa muutamiin ongelmiin neuvoja...

1. Sisäänkirjautumissa ongelmia?
1.1. Nimi on jo käytössä.

Saat tämän ilmoituksen jos joku on jo sisässä samalla nimellä tai jos nimi on rekisteröity jollekin.

1.2. Evästeet (cookies) tulee olla hyväksyttynä.

Internet Explorer 5
Ylhäältä valikosta Työkalut - Internet asetukset - Turvallisuus - Mukautettu - Evästeet päälle.

Evästeen avulla pystyt mm. tekemään muutoksia asetuksiin.

2. Ongelmat huoneen sisällä.
2.1. Kirjoituskentät katoaa / Selain kaatuu.

Älä avaa uutta selainikkunaa komennolla 'avaa uusi ikkuna' tai näppäinyhdistelmällä CTRL+N.

Selain ottaa sinulta ns. keksin, jonka avulla se tunnistaa sinut jatkossa. Kun avaat saman selaimen mutta uudessa ikkunassa niin keksit sekoittuu ja tästä seuraa virheilmoitus. Avaa uusi selain aina muulla tavalla esim. normaalisti käynnistä-valikosta.

2.2. Chat on sivu, jota päivitetään koko ajan.

Simo on tehty mm. HTML-kielellä. Se ei siis vaadi Javaa toimiakseen. Sivusta saattaa tulla toisinaan pitkä ja tällöin reload / päivitä nappi auttaa. Chat toimii paremmin, vakaammin ja nopeammin kun silloin tällöin päivität sitä.

3. Käyttäjätunnus ei toimi
Toisinaan Simo tuumaa että salasana ei toimi. Monesti ongelmat johtuu joko puhtaasti unohtamisesta tai Simon häiriöistä. Jos ongelmia tulee niin koita kertoo tarkasti mitä teit, mikä yhteys ja selain sinulla on.

Simo voi poistaa käyttäjätunnukset jotka ei toimi ja ne voi rekisteteröidä uudestaan.

4. Salasanan vaihto

Uusi salasana lähetetään VAIN rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin.

Ylläpidon saa kiinni osoitteesta simo@hattu.net