Simon muokkaaminen

työkalutikoni

Simon sumppiklubi antaa mahdollisuuksia muokata asetuksia.

Osa asetuksista on käytössä vain rekisteröityneillä. Chattiin voit rekisteröityä chatin etusivun kautta. Etuja saat enemmän kuin kauppojen etukorteilla. Käyttöösi tulee oma nimimerkki eli alias joka näkyy chatissa. Kukaan muu ei voi viedä silloin nimimerkkiäsi. Lisäksi saat oman värin aliakselle ja tervehdystekstin.
Kaikki 0€.

Omia asetuksia pääsee muuttamaan chatin sisästä nappulalla jossa on työkaluikoni.

Asetukset
Vanhat viestit laatikkoon voit laittaa luvun 1-50, tallenna, mene chattiin ja reload. Nyt näet valitsemasi määrän vanhoja viestejä. Ominaisuus on kätevä jos satut putoamaan chatista.

Jos joku käyttäjä häiriköi sinua, voit "ignooraa" käyttäjän. Tallenna, mene chattiin, relaod ja et saa enää viestejä henkilöltä jonka ignoorasit.

Rekisteröityneiden asetukset
Nimi laatikossa on oikea nimesi. Chatin sisässä näkyy alias, ei oikea nimesi.

Väri kenttään voit asettaa itsellesi oman värin käyttämällä rgb koodeja.

Tervehdysviesti kenttään voit asettaa itsellesi oman tervehdusviestin joka näkyy kun tulet chattiin.

Käyttäjätunnus on se jolla kirjaudut sisään chattiin, chatin sisässä näkyy alias, ei kirjautumistunnus.

Oman salasanan voit vaihtaa salasanalaatikoista. Muista toistaa sama salasana.

Aina kun teet muutoksia muista ehdottomasti tallentaa muutokset!